JOGI NYILATKOZAT

A Mesterelme képzés üzemeltetője a Benson Networking Kft. A Nagy Ádám és a Benson Networking Kft által rendezett rendezvények weboldalainak tartalma szerzői jogvédelem alá esik.

Tilos a Benson Networking Kft. előzetes írásbeli engedélye nélkül a tartalom egészét vagy egyes részeit bármely formában átruházni, terjeszteni, reprodukálni vagy a saját személyes használatot meghaladó mértékben tárolni vagy kinyomtatni.
A Benson Networking Kft. hiteles és pontos információk közlésére törekszik, de az oldalakon megjelenő tájékoztatásokból fakadó esetleges károkért felelősséget nem vállal!
A változtatás jogát fenntartjuk!
Ezúton tájékoztatjuk tisztelt Ügyfeleinket, hogy a rendezvények paraméterei (időpont, helyszín, előadó) weboldalaikon csak tájékoztató jellegűek, a változtatás jogát fenntartjuk.

Felvételek
A holnapravezetolehetsz.hu weboldal minden városra és üzleti partnerre klónozott weboldalán közzétett film, videófelvétel és egyéb szerzői mű kizárólag a mű szerzője, az előadók, illetve a Benson Networking Kft. írásbeli engedélyével terjeszthető, közvetíthető a nyilvánosság felé, illetve tehető nyilvánosság számára hozzáférhetővé online felületeken. A konferenciák videófelvételeinek letöltése szigorúan tilos! A Benson Networking Kft., a szerző és az előadók a megjelentetett felvételek, szakmai anyagok írásbeli engedély nélküli felhasználását a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. tv. 36. § (2) alapján megtiltják.

Jelentkezési és részvételi feltételek:
A rendezvényre való jelentkezés az aktuális részvételi díj elfogadásának és egyben megrendelésnek minősül, ezért a rendezvény megvalósulása esetén fizetési kötelezettséget von maga után. A rendezvényről való távolmaradás nem mentesít a részvételi díj megfizetésének kötelezettsége alól.
A regisztrációról online regisztrációs rendszerünk automatikus visszaigazolást küld a jelentkező által megadott e-mail címre, amely tartalmazza a megadott jelentkezési adatokat.
A rendezvényről szóló számlát a regisztrációt követően, 8 napos, de legkésőbb a rendezvény napjáig szóló fizetési határidővel, elektronikus úton küldjük meg.

A rendezvényen csak azok az ügyfelek vehetnek részt, akik regisztráltak a rendezvényre, a részvételi díjat előzetesen megfizették, illetve a helyszínen bemutatják a befizetésről szóló dokumentumot, vagy a részvételi díjat a rendezvény helyszínén készpénzben kiegyenlítik.
Felhívjuk a regisztrálók figyelmét, hogy a rendezvényekről kép- és hangfelvétel, illetve fénykép készül. Ezeket a hang és képanyagokat nyomtatott és online anyagainkban, illetve a képzésről szóló tudósításban és marketing anyagainkban felhasználhatjuk.
Lemondási feltételek:

A jelentkezés leadása minden esetben fizetési kötelezettséget von maga után. Lemondást csak írásban fogadunk el, legkésőbb a rendezvény előtt egy héttel. Esetleges lemondását kérjük, hogy minden esetben írásban jelezze, az ebben a pontban megadott email címen.
A résztvevő személye határidő nélkül módosítható.

Határidőn belüli lemondás esetén a részvételi díjat 100 %-ban visszatérítjük, amennyiben a részvételi díj már rendezve lett.
A lemondási határidőt követően beérkezett regisztrációkat nem lehet visszamondani, a rendezvény közelsége miatt.
A határidő utáni lemondás, vagy a lemondás elmaradása 100%-os költségtérítést von maga után.
Amennyiben a résztvevő nem jelenik meg a rendezvényen, a részvételi díjat nem áll módunkban visszafizetni, illetve a részvételi díjra vonatkozó követelésünk érvényesítésétől eltekinteni, illetve más rendezvényre átváltani.

Lemondást csak írásban fogadunk el a következő elérhetőségen:
adamnagy@holnapravezetolehetsz.hu