Miért felbecsülhetetlen az értéke, ha alkalmazod ezt a 15 törvényt?

Olyan, mintha aranyat találtál volna árokásás közben, hiszen...


 • Rádöbbent a benned levő személyes potenciálodra és eszközöket ad a kezedbe, hogy ki is aknázd a lehetőségeidet
 • Életfogytig tartó növekedési pályára teszed rá magad, és saját utadat leszel képes végre járni.
 • Élvezettel és kíváncsian fogsz már másnap felkelni, hogy alkalmazd a törvényeket és jobb lehess.
 • A felismerések nemcsak a te hanem a környezeted életét is jobbá és szebbé teszik majd.
 • A változás, a fájdalom és a kudarc a barátoddá válik, rájössz milyen sok segítséget nyújtanak neked, és hogyan leszel több általuk.
 • Végül, több teljesítményt érsz majd el, hatékonyabban fogsz dolgozni, és az embereidet is személyre szabottan vezeted majd.
 • ""A legjobb könyv a személyiségfejlődéshez!"
 • “Inspiráló!"
 • “Rájöttem, hogy részem volt eddig is a fejlődés, csak nem voltam tudatában.”
 • “Mióta tudatosan alkalmazom a törvényeket megnőtt az önbecsülésem és a teljesítményem!”
 • “Teljes mértékben hiánypótló a piacon fejlődés ilyen megközelítése! Maxwell zseniális!”
 • “Nem tudtam letenni, teljesen magával ragadott!”

1972-ben a Holiday Innben...


John C. Maxwell találkozott Kurt Campmeierrel. Ez a találkozás indította el John-t egy életen át tartó fejlődési folyamaton.

"Van-e terved a személyes fejlődésre?" 

A fiatal John Maxwell csak hebegett-habogott. Ahogy a beszélgetés folytatódott John rálépett személyes fejlődés útjára, időt és pénzt fektetett bele, hogy egy olyan emberré váljon, aki nem csak a céljait éri el, hanem olyan emberré formálja magát, aki mindenki számára példa.


Ez a könyv John személyes fejlődési receptjeit tartalmazza, amik kiállták az évtizedek próbáját. Ha gyakorlatban alkalmazod az elveket a fejezetek végén levő gyakorlatokkal, az valóban élesíteni fogja a képességeidet, jobb és hatékonyabb emberré válsz. Elképesztő és nagyon inspiráló vezetői történeteket fogsz találni benne!"

"Egy igazi Maxwell klasszikus Időbe telik a törvények alkalmazása az életedben, de nagyon megéri! A szerző nagyon jól megvilágítja azt a kérdést, hogy az emberek miért hagyják abba a tanulást és fejlődést az iskoláik után, és hogyan lehet hatékonyan változtatni ezen a helyzeten! Imádtam az illusztrációként szolgáló remek történeteket!"

Bereczki Lajos

Network Marketing vezető

"Maxwell egyik legsikeresebb könyve  Nagy Ádám fordításának köszönhetően a magyar olvasókhoz is megérkezhetett. Ádám Maxwell coach-ként zászlajára tűzte a szerző angolul íródott könyveinek magyarra fordítását, amelyek mindig változatos formában és magával ragadó stílusban kerülnek a hazai közönség polcaira. A 15 törvény engem is a személyes fejlődés útjára állított. "

Magos Éva

Rheumatológus Terapeuta

15 nem várt kérdés, amikre választ kapsz a könyvből a gyors és látványos fejlődésedhez

 1. 1
  A SZÁNDÉKOSSÁG TÖRVÉNYE: Hogyan ugord át a fejlődés szakadékait?
 2. 2
  A TUDATOSSÁG TÖRVÉNYE: Hogyan kalauzold el magad abba az irányba ami a Te utad?
 3. 3
  A TÜKÖR TÖRVÉNYE:  Hogyan növeld az önbecsülésedet?
 4. 4
  A VISSZATEKINTÉS TÖRVÉNYE: Hogyan használd ki a múltad, a jövőd hatékony építése szempontjából?
 5. 5
  A KÖRNYEZET TÖRVÉNYE:  Hogyan teremts fejlődést támogató környezetet?
 1. 6
  A LÉTRA TÖRVÉNYE: Hogyan biztosítsd a személyiségfejlődésed a jellemed fejlesztésével?
 2. 7
  A GUMISZALAG TÖRVÉNYE: Hogyan érj el olyan dolgokat, amikkel a határaidat feszegeted?
 3. 8
  A PÉLDA TÖRVÉNYE: Hogyan válassz magadnak mentort, akitől tanulhatsz?
 4. 9
  A KITERJEDÉS TÖRVÉNYE: Hogyan tudod kiaknázni a benned rejlő végtelen potenciált?
 5. 10
  A HOZZÁJÁRULÁS TÖRVÉNYE: Hogyan lesz képes a fejlődésed mások fejlődése előtt is kinyitni az ajtót?
 1. 11
  A TERVEZÉS TÖRVÉNYE:  Hogyan tervezz egy olyan életet, ami kiszámíthatóan gyarapodik?
 2. 12
  A FÁJDALOM TÖRVÉNYE: Hogyan használd fel a kudarcokban, a fájdalomban és a szenvedésben levő energiát?
 3. 13
  A KÖVETKEZETESSÉG TÖRVÉNYE: Hogyan változtass a napi cselekedeteiden a jövőbeli siker érdekében?
 4. 14
  A KIVÁNCSISÁG TÖRVÉNYE: Hogyan segít a fejlődésben a miértek kinyomozása?
 5. 15
  A CSERÉK TÖRVÉNYE: Hogyan csinálj olyan cseréket az életedben, amik a fejlődésed szolgálják?

Extra bónusz: 90%-os VOIZ hangoskönyvtár kupon, amivel több mint 650 könyvet érhetsz el

“Könyveket vásárolni jó volna, ha az elolvasásukhoz szükséges időt is meg lehetne venni.”


Már 7 sikerkönyvet fordítottam le, amelyek emberek ezreinek az életét tették hatékonyabbá. Ezek közül 2 hangoskönyv formában is elérhető a VOIZ-ban. John Maxwell: Holnapra vezető lehetsz 2.0 és Vezetői szemléletváltás c. könyvek.

Vásárold meg a könyvet, és tiéd a 90%-os kupon, hogy meghallgasd őket és még mellette 650 másik sikerkönyvet egy hónapon keresztül bármikor és bárhányszor. 

A hitelkártyádról így egy kávé áráért 90% kedvezménnyel (499FT) egy hónapon keresztül KORLÁTLANUL élvezheted a VOIZ hangoskönyvtár ÖSSZES könyvét

 • Könyveket kapsz azokra az esetekre, amikor nincs időd – vagy kedved – olvasni. (Bónusz ingyenes könyvek is várnak)
 • Sportolj, vezess, főzz, sétálj, vagy egyszerűen csak dőlj hátra a kanapén egy plédbe burkolózva!
 • Kedvenc hangoskönyveid mindig a mobilodban lesznek, amikor csak akarod – magyar nyelven.

Ennek a könyvnek ott kell lenni a polcodon, és minden évben legalább egyszer el kell újra olvasd! Hihetetlen! Minden fejezetből tanulok valami újat minden évben. Életet megváltoztató hatása van, ha az ember a gyakorlatokat is elvégzi. Ha szeretnél egy kellemes kis fenékbe billentést a személyiségfejlesztésed terén, akkor ez a könyv a Te választásod, kétség sem fér hozzá! Csapattagjaimnak és családtagjaimnak is ez a kedvenc szülinapi ajándékom!

Hermány Géza

Mérnök, Főelőadó - Országgyűlési Könyvtár

"Ez a könyv alapmű, ha fejleszteni akarod önmagadat!  Amíg olvasod, rengeteg felismerésre teszel majd szert, felfedezed erősségeidet, ráismersz miben tudsz fejlődni. Ahogy haladsz fejezetről fejezetre, teljes képet kapsz önmagadról, arról, hogy éppen hol is állsz, merre érdemes tovább fejlődnöd. Gyakorlatiasságával hatékonyan tudsz előre haladni, csiszolni személyes hatékonyságodat és a jellemedet is építeni. Biztosra veszem, hogy nem egyszer fogod majd elolvasni…"

Lassan Evelyn

Vállalkozó

Hogyan fogsz tudni 2x gyorsabban fejlődni, miközben agyoncsapod a halogatást?

Alapigazság, hogy a legtöbben a halogatás miatt hagyják abba. Téged is frusztrált már, hogy valami fontosat halogattál, ugye? "A V.I.P. könyvcsomag a kezedbe fogja játszani az adut", mivel rengeteg ötlettel fogsz találkozni, amivel gyakorlatilag agyoncsapod a halogatást.

15 Törvény megvalósító tréning munkafüzet


Tudtad, hogy az emberek 3%-a valósít meg? Ez a munkafüzet azt a célt szolgálja, hogy bekerülj abba az elit 3%-ba. 28 oldalas munkafüzet, ami kiegészíti a könyvet. Kitölthető és nyomtatható.

V.I.P. Könyvcsomag része - Értéke: 3.990 Ft

S​zándékos fejlődés webinár


Ebben a webinárban kielemezzük az elinduláshoz fontos egyik alaptörvényt a Szándékosság törvényét. Ez a webinár a tettek mezejére kalauzol. Kapsz egy mintát is a személyes fejlődési tervedhez!

V.I.P. Könyvcsomag része - Értéke: 3.990 Ft

​15 darab elmetérkép a Fejlődés Törvényeihez


Az elmetérkép a vizuális memorizálás egyik leghatékonyabb eszköze. Egy rövid videó és egy kinyomtatható elmetérkép segít abban, hogy a könyv összes törvényét egy pillanat alatt átlásd leglényegesebb gondolatai mindig előtted lehessenek, és napi szinten alkalmazd őket a fejlődésed érdekében. Tedd fel a célfaladra, és a tudatos fejlődés útjára lépsz.

V.I.P. Könyvcsomag része - Értéke: 2.990 Ft

Ismerd meg John C. Maxwell-t a bestseller írót, a világhírű vezetőt


John Maxwell vezetési szakértő, előadó és író. Az INJOY és az EQUIP szervezet alapítója, ami a világ 196 országában képzett már ki több mint 6 millió hit-életi vezetőt.

Ő a világ legmagasabb díjazású nem celeb üzleti előadója. Maxwell dolgozik a Fortune 500 cégeknek, mint a Boeing, a Hewlett Packard, vagy a GE, franchise-oknak mint a McDonalds, vagy a Chick-fil-A, illetve támogatja tudásával a network marketing cégeket.

A New York Times, a Wall Street Journal és a Business Week is bestseller szerzőként tartja számon, az Amazon is beválasztotta 10 éves fennállásakor a legjobb 25 szerző közé a Hírességek Csarnokába.

196+
Meghódított ország

24M+
Eladott könyv

5M+
Megtartott tréning

Nagy Ádám vagyok, a könyv fordítója, sikeres hálózati vezető és Maxwell csapattag


2003-ban indítottam saját vállalkozást, amit az üzleti networking módszertana és a John Maxwell alapelvek segítségével mára egy globális hálózattá növesztettem, miközben kineveltem a saját önálló csapatomat is.


Az önfejlesztés, vezetőképzés témájában számtalan tréninget és előadást tartok. Tanítom hogyan lehet sikeres vezetővé válni, és olyan munkahelyi közeget teremteni, ahol az emberek inspiráltak és megtalálják a saját hangjukat hiszen magam is végigmentem az úton. 


19+
Év tapasztalat

3200+
Csoport tag

680+
Elégedett vásárló

"Maxwell 15 törvénye Mesterelme foglalkozás alkalmával többet tanultam magamról, mint 3 év alatt a főiskola HR szak, coaching szakirányán. Megtanultam megérteni és vezetni saját magam, hiszen minden belőlem indul ki. Aki elég bátor ahhoz, hogy a saját kezébe vegye az élete irányítását, Maxwell 15 törvényével kezdje. Időt spórol, és rengeteg tudást nyer vele! Hálásan köszönöm Ádám, hogy mindezt elérhetővé tetted számomra."

Pinizsi Hajnalka

Ügyfélszolgálati Vezető

"Felejts el minden más személyiségfejlesztő könyvet és vedd ezt a kezedbe! Ez a könyv sokkal jobban inspirál cselekvésre, mint bármelyik más. Heti egy fejezet 15 heti fejlődést biztosít, amit évente újra és újra megismételhetsz. Tisztán jól megfogható példák, történetek és komoly "Aha!"- élmények várnak! Most cselekedj, vedd kezedbe a sorsod alakítását.

Bánusz Ágota

Vállalkozó

Melyik csomagban küldhetem számodra a személyesen dedikált példányodat?


V.I.P. Könyvcsomag

Alap Könyvcsomag

A fejlődés 15 felbecsülhetetlen törvénye c. könyv
Értéke: 4.490 Ft

Extra bónusz: 90%-os VOIZ hangoskönyvtár kupon
Értéke: felbecsülhetetlen

Ingyenes házhozszállítás
Értéke: 1500 Ft

15 Törvény tréning munkafüzet
Értéke: 3.990 Ft

Szándékos Fejlődés Webinár
Értéke: 3.990 Ft

​15 darab elmetérkép a 15 törvényhez
Értéke: 2.990 Ft

Csomagok teljes ára

Br. 15.460,-Ft helyett:

Br. 10.960,-Ft

Br. 5.990,-Ft

Rendeld meg a könyvet most, és pár napon belül már a kezedben tarthatod! 

(A szállítási díjak csak magyarországi szállításra értendőek. Külföldi szállítás esetén felvesszük veled a kapcsolatot a különbözet átutalásához a sikeres rendelésed után.)

Teendőid:


1. Töltsd ki az űrlapot

2. Fizesd ki bankkártyával a könyvcsomagot 

3. KÉSZ VAGY, hamarosan a kezedben tarthatod a személyesen dedikált példányodat! Kellemes olvasást és megvalósítást hozzá!

​Vásárlási információk


 • Kényelmes bankkártyás fizetés az OTP Simple segítségével. A könyvcsomagokért bankkártyával tudsz fizetni az adataid megadását követően. A fizetés teljesen biztonságos. A bankkártya adataid nem kerülnek illetéktelen kezekbe. 
 • Az online elérhető tartalmak hozzáférését azonnal megkapod. A sikeres kártya adatok elküldését a követően a rendszer automatikusan dolgozik, és azonnal megkapod mindazt, ami a könyvhöz jár. Ezek elérhetőségét az e-mail fiókodban találod majd.
 • Pár nap, és a kezedben tarthatod a könyved. Amint beérkezett a sikeres bankkártyás fizetés és az ügyfélszolgálat ellenőrizte, küldjük is postán a személyesen dedikált könyved!
 • Azonnali számla. A számlára sem kell várnod napokat, hogy megérkezzen. A kifizetéssel egyidejűleg a könyvcsomaggal azonnal megérkezik elektornikus e-mail fiókodba.
 • Kérdésed van? Segítek! Írj nyugodtan, vagy hívj minket az alábbi elérhetőségek egyikén: +36 70 367 4057 adamnagy@holnapravezetolehetsz.hu

"Alapmű. Különlegessége, hogy noha rendkívül komplex, mindegyik törvény önállóan is megállja a helyét. Ha elakadsz, egyszerűen azonosítsd be a nehézséged, keresd meg az annak megfelelő törvènyt, és a megoldás azonnal feltárul előtted! Maxwell hatalmas humánuma, értékteremtő bölcsessége, rendszerszemlélete lenyűgöző, aminek méltó, mívesen magyar nyelvbe átültetője a fordító, Nagy Ádám. Szívből gratulálok!"

Szilágyi Ildikó

Egyetemi Tanár, Nemzetközi Vezetési Tréner és Coach

Nem volt még egy olyan könyv ahol ilyen sok kiemelést végeztem volna. Össze-vissza van aláhúzogatva, annyi értékes gondolat van benne. Maxwell még akkor is könnyű olvasni, mikor fáradt az ember, és hihetetlen inspiráló minden fejezete a könyvnek. Nekem kell a napi inspiráció és motiváció a fejlődésemhez, és ebben a könyvben ott van amit kerestem. Köszönöm John Maxwellnek, hogy ilyen sok ember életébe tudja elvinni a folyamatos fejlődés receptjét!

Bogár Katalin

Háziasszony, networker

A 365 napos hajmeresztő garanciád

Nem árulok zsákbamacskát! 100%-os pénzvisszafizetés


A könyv és a kiegészítői is rendkívül értékesek. Hiszem, hogy a 365 nap alatt akár a százszorosát is vissza tudod hozni a megszerzett tudással. Viszont amennyiben bármilyen oknál fogva nem vagy elégedett a könyvvel, vagy a hozzá tartozó bónuszokkal, akkor vissza fogod kapni a pénzedet.

Magabiztos vagyok abban, hogy segíteni fog neked ez a könyv. Éppen ezért vállaltam 365 napos 100%-os pénzvisszafizetési garanciát rá.

Csak írj nekem ebben az esetben egy emailt, és azt, hogy miért nem vagy elégedett, mi nem sikerült. 

2021 - Holnapra Vezető Lehetsz - Nagy Ádám