Isten hozott a világomban!

Ismerj meg engem,

alkossunk együtt valami nagyszerűt!


Csatlakozz hozzám És a csapatunkhoz!

Rólam

Ádám John C. Maxwell közvetlen csapatába tartozó előadó, tréner és coach. Karrierjét vörös diplomás villamosmérnökként kezdte a General Electricnél, ahol felsővezetőként 12 évig dolgozott kiemelkedő teljesítménnyel a minőségbiztosítástól, az új termékfejlesztésen át, a kapacitásbővítésig.


2003-ban indított saját vállalkozást, amit az üzleti networking módszertana és a John Maxwell alapelvek segítségével mára egy globális hálózattá növesztett, miközben kinevelte a saját önálló csapatát is.


Az önfejlesztés, vezetőképzés témájában számtalan tréninget és előadást tart, tudja, hogyan kell vezetővé válni és vezetőket képezni, olyan munkahelyi közeget teremteni, ahol az emberek inspiráltak és megtalálják a saját hangjukat hiszen ő maga is végigment az úton. 


A vezetés területén Ádámnak két világelső mentora is van: John C. Maxwell, a világ elsőszámú vezetőképző szakembere, akinek Ádám már 3 könyvét fordította magyarra, és Paul Martinelli, a John Maxwell Team alapítója, akit 2018-ban a Világ Legjobb Coach-ának választott a globalgurus.org független szervezet.


Vállalkozása mellett boldog családapa, felesége Brigitta nívódíjas közgazdász, 2 gyermeke van, mind a ketten igen sikeresek, fia 16 évesen folyékonyan beszél angolul és felsőfokú nyelvvizsgával rendelkezik, lánya Szonja 14-szeres táncvilágbajnok.

Rólam néhány gondolat

Belényi Brigitta

üzletasszony, családanya, vállalkozó

Mit tudok nyújtani Neked? 

Anyagi biztonságot

Kiszámítható jövőt

Egy pezsgő csapatot

Egy új életstílust

Önfejlesztési eszközöket

Azokkal szeretek együtt dolgozni, akik

 • el akarják  sajátítani a legfontosabb képességet  a világon: a kapcsolatteremtés képességét
 • több emberhez és hatékonyabban szeretnék üzenetüket eljuttatni
 • csapatban és közösségben gondolkoznak, ahol kevesebb a stressz, és sokkal minőségibbek az emberi kapcsolatok
 • a legjobb embereket akarják magukhoz vonzani, és hosszú távon meg is akarják tartani őket
 • Meggyőző, szenvedélyes és hiteles emberré szeretnének válni, akik magabiztosan tudják megnyerni az embereket az általuk képviselt ügynek
 • szembe mernek nézni önmagukkal, a kihívásokkal és a döntések súlyával

Azokkal nem tudok együtt dolgozni, akik:

Teljesen elégedettek magukkal, mert ők mindent tökéletesen csinálnak és mindenkivel tökéletesen kommunikálnak. Nem támasztanak elvárásokat magukkal szemben, és nem akarnak tükörbe nézni. Akik sosem vállalták vagy akarják vállalni a felelősséget. Nem mernek fogadni magukra az Élet nevű játékban. Akik szerint a kommunikáció arról szól, hogy ők elmondhassák azt, ami a szívüket nyomja, a többiek meg értsék meg őket.

Hogyan dolgozhatsz velünk?


 • Okostelefonnal és internettel, bárhonnan, bármikor, korlátok nélkül.
 • Legyél nyitott és ambíciózus!
 • Aknázd ki a meggyőződésedben, a szenvedélyedben és a hitelességedben rejlő lehetőségeket.
 • Ha vannak álmaid, velünk ezt tervezetten megvalósíthatod.
 • Átlépsz a saját korlátaidon,  tisztán megfogalmazod az üzeneted és ezt képes leszel minden hallgatóság felé hitelesen kommunikálni.
 • Csodálatos fejlődésben lesz majd részed!

Mi történik miután megadod az adataidat?

1. Személyesen felveszem veled a kapcsolatot! Megismerjük egymást, és minden kötelezettség nélkül megnézzük, hogyan tudok hozzájárulni életedhez!

2. Lehetőséged lesz csatlakozni Facebook csoportunkhoz, ahol napi inspirációkat kapsz majd, hogy minden reggel energikus és hatékony vezetőként indulhasson a napod!

3. További értékes információkhoz férhetsz hozzá, ha bepipálod az űrlap alján található érdekességekre, hírekre vonatkozó jelölőt is.

Életképek életünkből

Munkatársaim, partnereim véleménye

2019 - Holnapra Vezető Lehetsz

Enter your text here...